RAMEN & DEUREN

Kwalitatieve ramen en deuren zijn essentieel voor een goede isolatie en de uitstraling van uw woning. Bij Thijs Mincke kan u terecht voor ramen en deuren op maat in PVC, aluminium of hout. Elk materiaal heeft zijn voordelen en aandachtspunten. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u. 

Specialist in ramen en deuren 

Zowel in Brakel als in de ganse provincie Oost-Vlaanderen plaatsen we ramen en deuren. Als ervaren schrijnwerker zijn we perfect in staat ramen op maat te maken en deze volgens de regels van de kunst te plaatsen. Wij zorgen voor een vakkundige afwerking, volledig in lijn met de stijl van uw woning. PVC, hout of aluminium: u zegt het maar. Wij helpen u bij uw keuze en staan u met raad en daad bij. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw budget en smaak. 

Nieuwe ramen met meerwaarde 

Opteert u voor nieuwe, moderne ramen, dan geniet u van een hoge isolatiewaarde, een prachtige uitstraling en een lange levensduur. Wij voorzien stevige en kwalitatieve profielen met een hoge veiligheidsgraad. Al onze profielen isoleren uitstekend en dit zowel op het vlak van warmte als geluid. 

Ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatie 

Wenst u nieuwe ramen en deuren dan begeleiden we u van A tot Z. Wij kunnen ramen en deuren voorzien voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij gidsen u door de mogelijkheden zodat u exact die ramen krijgt die u wenst. Wij staan garant voor een correcte opmeting en montage. 

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel 

De voorbije jaren hebben we in Oost-Vlaanderen al heel wat ramen en deuren mogen plaatsen. We tellen dan ook tientallen tevreden klanten. Wenst u nieuwe ramen en deuren op maat in hout, PVC of aluminium? Contacteer ons voor advies, een opmeting of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Reken op ons voor uw ramen en deuren op maat.