THIJS MINCKE

Schrijnwerken laten uitvoeren in Brakel? Thijs Mincke! Meer nog, we zijn actief in heel Oost-Vlaanderen en zelfs verder.

Dakwerken van A tot Z

Dakwerken laten uitvoeren in Brakel? Thijs Mincke! Meer nog, we zijn actief in heel Oost-Vlaanderen en zelfs verder. Uw dak laten herstellen, laten renoveren of misschien wenst u wel een nieuw dak voor uw nieuwbouw?

Zelfwerkend patroon

U mag rekenen op een zelfwerkend patroon die de werkzaamheden van A tot Z coördineert. Een volledige ontzorging. Een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding voor schrijnwerk op maat.

Volledig naar uw smaak

We staan garant voor kwalitatieve dakwerken en leveren schrijnwerk op maat. Reken op handgemaakt maatwerk uit eigen atelier. Ambachtelijk, authentiek en volledig naar uw smaak.

Schrijnwerken

THIJS MINCKE, VOOR AL UW SCHRIJWERK IN BRAKEL

Nood aan een ervaren schrijnwerker? Reken maar op Thijs Mincke. Als ervaren vakmensen plaatsen we uw ramen en deuren in verschillende materialen, staan we garant voor kwalitatieve dakwerken en leveren we schrijnwerk op maat. Reken op handgemaakt maatwerk uit eigen atelier. Ambachtelijk, authentiek en volledig naar uw smaak.

Van timmerwerk tot lood- en zinkwerken, het plaatsen van roofing, pannen, leien en meer: wij doen het. Wij ontzorgen u volledig en nemen het complete dak op ons. Wij zijn thuis in zowel platte als hellende daken en gaan geen klus uit de weg. Zowel voor kleine herstellingen aan uw dak als een complete dakrenovatie zit u goed bij ons. Wij voorzien steeds kwalitatief materiaal, werken met de beste isolatie op de markt en leveren vakwerk af. Uw dak kan er na onze passage weer jaren tegenaan. 

We kunnen vertellen wat we willen, maar de door ons gerealiseerde projecten bewijzen het. Op deze pagina vindt u een aantal van onze realisaties. Wenst u meer te weten of meer te zien? Contacteer ons, we tonen en vertellen u graag meer. 

Zelfwerkend patroon

U mag rekenen op een zelfwerkend patroon met meer dan 20 jaar ervaring in schrijnwerk die de werkzaamheden van A tot Z coördineert.

Heel Oost-Vlaanderen

Dakwerken laten uitvoeren in Brakel? Thijs Mincke! Meer nog, we zijn actief in heel Oost-Vlaanderen en zelfs verder.

Vakmanschap

In ons eigen atelier zorgen we ervoor dat uw binnenschrijnwerk perfect wordt afgewerkt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten onze machines vervolgens aan het werk. Wij kunnen alle mogelijke stijlen aan en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Testimonials

Wij zijn heel tevreden over de geleverde werken van Thijs Mincke. Alles werd volgens plan uitgewerkt en nu kunnen we genieten van onze mooie en warme laminaatvloer. Wij hebben op de uitgevoerde werken niets aan te merken en zouden voor andere zaken opnieuw in zee gaan met deze firma.

Vraag meteen een gratis offerte aan!

Meer weten, wenst u een afspraak of meteen een vrijblijvende offerte? Bel ons op het nummer +32 (0)476 50 42 25 of vul het contactformulier in. Wij reageren snel op uw aanvraag. 

Gratis offerte
call-to-action