DAKWERKEN

Uw dakwerken in vakkundige handen 

Dakwerken laten uitvoeren in Brakel? Thijs Mincke! Meer nog, we zijn actief in heel Oost-Vlaanderen en zelfs verder. Uw dak laten herstellen, laten renoveren of misschien wenst u wel een nieuw dak voor uw nieuwbouw? Bij Thijs Mincke zijn we thuis in alle dakwerken. Met meer dan 20 jaar ervaring in dakwerken, nemen we ook uw dak onder handen. 

Dakwerken van A tot Z 

Van timmerwerk tot lood- en zinkwerken, het plaatsen van roofing, pannen, leien en meer: wij doen het. Wij ontzorgen u volledig en nemen het complete dak op ons. Wij zijn thuis in zowel platte als hellende daken en gaan geen klus uit de weg. Zowel voor kleine herstellingen aan uw dak als een complete dakrenovatie zit u goed bij ons. Wij voorzien steeds kwalitatief materiaal, werken met de beste isolatie op de markt en leveren vakwerk af. Uw dak kan er na onze passage weer jaren tegenaan. 

Uw specialist in platte daken 

Bij Thijs Mincke zijn we gespecialiseerd in platte daken in EPDM. Wij prefereren dit materiaal omwille van de lange levensduur, de duurzaamheid en omdat EPDM goed bestand is tegen weer en wind. 

Wij werken uw plat dak tot in de puntjes af en voorzien kwalitatieve dakprofielen. Na onze passage is de werf proper en kan u meteen genieten van uw nieuw dak. Weet dat u zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten beroep kunt doen op onze vakkennis en ervaring. 

Hellende daken 

Een hellend dak? Geen probleem. Wij werken met kwalitatieve leien en pannen. Indien gewenst kunnen we ook VELUX ramen voorzien. 

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel 

De voorbije jaren hebben we in Oost-Vlaanderen al heel wat dakwerken mogen uitvoeren. We tellen dan ook tientallen tevreden klanten. Wenst u een herstelling aan uw dak of een complete dakrenovatie te laten uitvoeren? Contacteer ons voor advies, een opmeting of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Ook uw dak nemen we graag onder handen.