BIJGEBOUWEN

Een fraai overdekt terras, een poolhouse of een carport voor uw wagen? Ook voor grotere projecten voorzien we het schrijnwerk. Van een klein tuinhuis tot een uit de kluiten gewassen gastenverblijf, we hebben het al gemaakt. Wenst u een bijgebouw in Oost-Vlaanderen, dan realiseren we dit graag samen met u. Garages, Tuinuis, Gastenverblij, Overdekt terras, Poolhouse, Extra leefruimte, Bergruimte.

Van ontwerp tot plaatsing 

Wij werken met hout en andere materialen vertrekkende vanuit een ontwerp op maat. Verschillende houtsoorten zijn mogelijk en de productie gebeurt altijd in ons eigen atelier. Ongeacht de omvang van het bijgebouw, zorgen we voor een afwerking op maat en een zorgeloze plaatsing. Na onze passage kunt u meteen gebruik maken van uw bijgebouw. 

Technisch onderbouwd 

Onze bijgebouwen zijn niet enkel mooi, ze zijn ook functioneel en technisch onderbouwd. Wij zorgen voor een stevige constructie en een correcte plaatsing van het dak. Onze bijgebouwen vormen ware blikvangers in de tuin en staan garant voor jaren plezier. Wij zorgen voor de uitstraling die uw wenst en daarbij gaan we technische hoogstandjes niet uit de weg. 

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel 

De voorbije jaren hebben we in Oost-Vlaanderen al heel wat garages, poolhouses, carports, tuinhuizen en meer mogen realiseren. We tellen dan ook tientallen tevreden klanten. Wenst u een bijgebouw op maat? Contacteer ons voor advies, een opmeting of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.